Italien - lørdag den 17. marts 2018


Fra Bispingen til Basel i Schweiz

Tilbage

Når man er i seng 21:30 og da forinden har siddet og sovet over "Turen går til Toscana", ja så kan man jo godt være klar til at køre videre næste dags morgen kl. 7:00. Vi har sovet på en parkeringsplads i en park i Sedlung Neu Borstel ved Bispingen. Det var så fredeligt.

Det bliver det så ikke i nat, for da holder vi på en motorvejs rasteplads blandt lastbiler. Alex har det rigtig skidt, jeg har fået et par ostemader og en yoghurt i ham. ja og så en masse væske.

Det blev til 334 km. i går og i dag er det blevet til 650 km. Vi er 100 km. fra Basel. Jeg har købt Schweiz vignetten, men det bliver ikke før i morgen, at den kommer i brug.

Jeg kan også godt mærke min hals, så jeg har taget noget af det rædselsfulde hoste lindrende væske, jeg købte til Alex i formiddags. Ja, jeg blev sendt i et nyt Edeka, for at ose, så Alex kunne få sovet lidt. Begge dele lykkes.

Det skrumler noget i sengen bag i bilen, når man kører, men i løbet af dagen, hvor manden fik det ringere og ringere, endte han der de sidste 400 km.

Jeg parkerede kl. 17:00, så vi kommer nok tidligt på vejen igen i morgen.

1